Som sæddonor får du naturligvis betaling for din tid og dine donationer

HVAD FÅR DU FOR AT VÆRE SÆDDONOR?

Som sæddonor gør du en forskel for barnløse verden over. Men du skal selvfølgelig have noget for den tid, du giver.
Når du er godkendt som sæddonor hos Nordic Cryobank, får du 300 kroner i betaling for hver godkendt donation, og du kan tjene op til 3.600,- hver måned. Desuden kan du opnå bonus på op til 1.000 kroner i kvartalet.

Almindelig betaling – Tjen op til 3.600,- om måneden
Efter hver donation får du altid 200 kr kontant i hånden. Herefter analyserer vi din donation, og hvis sædkvaliteten er i orden, og prøven er negativ for kønssygdomme, får du 100 kr per donation udbetalt kontant hver tredje måned. Der skal være 48 timer mellem hver donation, så du kan altså donere op til 12 gange hver måned.

Bonus – Få op til 1.000,- ekstra kontant:
Udover den almindelige betaling, har du mulighed for at optjene ekstra bonus. Du får 500 kr. kontant i bonus, hvis du giver mindst 12 godkendte donationer i løbet af 3 måneder. Har du har mere tid og overskud i din hverdag og giver mindst 18 godkendte donationer i løbet af 3 måneder, får du 1.000 kr. kontant i bonus.

Gratis sæddepot – Tænk på din fremtid
Når du har være fast donor hos os i et år, tilbyder vi dig at oprette et sæddepot helt gratis i 5 år (normalpris 10.100 kr). En sædprøve bliver frosset ned og gemt til eget brug. På den måde sikrer du dig mod fx nedsat sædkvalitet eller tab af fertilitet.

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Tlf. 88 77 17 57

Kontakt os

Nordic Cryobank er centralt placeret i
København, Lyngby og Aarhus.

FIND VORES ADRESSER

Se adresser

ANSØG NU

Dit første trin mod at blive sæddonor hos Nordic Cryobank er at udfylde ansøgningsskemaet. Klik på knappen ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøg nu

BLIV SÆDDONOR

Du skal være mellem 18 og 40 år, være sund og rask og have lyst til at hjælpe barnløse kvinder og par. Selve ansøgningsprocessen har fire trin.

Læs mere

ADRESSER

Nordic Cryobank er centralt placeret i lyse og rare omgivelser på Nørrebro i København, i Lyngby nær DTU og i Latinerkvarteret i Aarhus.

Se adresser

OM OS

Vi gør en forskel for barnløse over hele verden. Hos Nordic Cryobank har vi specialiseret os i indsamling, behandling og distribution af sæd.

Læs mere